[1-15] [16-24]
SYYSKOKOUS (4.11.2018)
Tervetuloa MLL:n Luvian paikallisyhdistyksen syyskokoukseen torstaina 22.11. klo 18:30 Olkkarille (Luvian Kirkkotie 23). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu! Tervetuloa kaikki jäsenet! P.S. Myös lapset ovat tervetulleita mukanasi! Olkkarilta löytyy leluja, pelejä ja muuta puuhaa kokouksen ajaksi!
Jumpsis (12.8.2018)
Alle kouluikäisten lasten liikuntakerho jumpsis starttaa syyskuussa MOLEMMAT RYHMÄT TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ.
PERHEKAHVILA (12.8.2018)
Jatkuu syyskuussa torstaiaamupäivisin
KIITOKSET! (6.5.2018)
Päivä Maalla-tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja suurin kiitos siitä kuuluu Teille Kaikille, jotka olitte paikalla!!! Lisäksi MLL Luvia kiittää erityiskiitoksena emäntäämme Sanni-Lotta Hammarbergia, Muskarin Kristiinaa, Kirsiä, Tarjaa, Tommia, Nooraa, Simoa, Jyrkiä, Mattia, Tiinaa, Sonjaa, Maikkia ja Emmaa. Kiitokset myös naapurin Heikille parkkipaikkatilasta. Kiitämme vielä seuraavia yrityksiä ja yhdistyksiä loistavasta yhteistyöstä, jatketaan samalla mallilla tulevaisuudessakin. Kivikylän kotipalvaamo Laitakarin maa- ja vesirakennus Luvian Ratsastajat LuRa
Klikkaa uutinen auki ja lue tarkemmin.... Paljon ohjelmaa koko perheelle! Tervetuloa!
LIITY JÄSENEKSI (1.3.2018)
Vuonna 2018 saat jäsenkorttia näyttämällä myös paljon upeita paikallisiaetuja!! Kiitokset yrityksille yhteistyöstä. Katso edut tarkemmin kuvaliitteestä! Liittyä voit helposti https://liityjaseneksi.mll.fi
Vuoden 2018 jäsenkortit Uudet jäsenkortit lähetetään jäsenillemme helmi-maaliskuun vaihteessa. Jos haluat muuttaa jäsenkorttisi toimitustapaa, sen ehtii vielä tehdä 18.2.2018 mennessä. Valitse jäsenkorttisi toimitustapa MLL:n Omat jäsentiedot -osiossa. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi sekä jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoitteen.
Uutena etuna -5% ruokaostoksista K-market Luotsipojassa!! Muistathan myös tutut etumme seuraavissa yrityksissä; Hius-ja kauneuspiste Skailetti, TMI Tiina Grönqvist, Lastentarvikeliike Pikku Taapero ja Hoitola Kultalokki!
MLL Satakunnan piiri jakaa Nordic Family Groupin Babybagejä!! Laukku on tarkoitettu tuotelahjaksi pian synnyttäville äideille. Babybag sisältää laadukkaita pohjoismaisia tuotteita lastenhoitoon + alennuskuponkeja ym. Lisää tietoa osoitteesta http://www.nordicfamilygroup.com/fi/tuotteet-ja-palvelut/babybag/ MLL:n Luvian paikallisyhdistys jakaa laukkuja Nuorten Olkkarilla (Vanha kirjasto, Kirkkotie 23) huhti-toukokuun parillisina viikkoina torstaisin klo 9:30-11:30! Tervetuloa hakemaan omasi!